image

Parcaj subteran „Piata Universitatii” – Bucuresti

Proiectul constă în construirea unei parcări subterane, localizată în Piața Universității, București. Aria parcării este delimitată de următoarele străzi: Regina Elisabeta, Ion Ghica, Academiei Toma Caragiu, având o suprafață totală de 4.716 m² și suprafețe tehnice de 249 m².

Parcarea are trei niveluri subterane cu o înălțime de 2.75 m pe fiecare nivel și o înălțime liberă de 2.20 m. Parcarea are 420 de locuri pentru autovehicule și 31 de locuri pentru motociclete.

Este prima parcare subterană construită în București în ultimii 34 de ani și are o importanță deosebită pentru Centrul Vechi din București. Studiile arheologice desfășurate pe parcursul derulării proiectului au fost foarte interesante și valoroase pentru înțelegerea derulării istoriei orașului.

Angrenarea firmei noastre in acest amplu si complex proiect edilitar a constat in executia si montajul prin sudura a grinzilor metalice, a capitelurilor si arrmaturilor metalice care realizeaza structura de rezistenta a constructiei, precum si realizarea altor confectii metalice necesare finalizarii acestui proiect.

Client
Indux Co
Category
Date
10th April, 2019
Client
Indux Co