Antreprenoriat

antreprenoriat

S.C. AM&T Construcţii metalice S.R.L. ofera servicii complete si isi asuma responsabilitatea de a executa proiecte de cea mai inalta calitate, la cel mai bun pret. Cand spunem ca asiguram servicii generale de antreprenoriat, avem in vedere toate fazele de executie a lucrarilor contractate, aici incluzand partea de electrica, termica, sanitara si mecanica.

Asiguram prin forte proprii executia componentelor principale ale procesului de constructie. Aceasta capacitate garanteaza beneficiarului cele mai inalte standard calitative posibile de executie. Cu echipamente de ultima ora, tehnologii de executie actuale si un fond comun de talent si dedicare putem administra intr-o maniera profesionista in orice solicitate de contractare generala, realizeaza si inainteaza propuneri pentru proiecte in cadrul sistemului traditional – livrare, care utilizeaza serviciile unui anteprenoriat general, contractand lucrari direct de la investitor, elaborand oferte competitive pentru a realize proiectul ca anteprenor independent.

În plus, S.C. AM&T Construcţii metalice S.R.L. oferă soluţii viabile pentru probleme unice legate de localizarea şantierului, recunoscând faptul că aceste aspecte sunt la fel de importante ca şi construcţia propriu-zisă, fizică, a proiectului.


etapa 1

etapa 2